Lontoon Teatteriin

Fibrelite toimittaa suojaratkaisun juuri remontoituun Lontoon teatteriin

Kevyet komposiittikannet
Kevyet komposiittikannet

Arkkitehdit, (Foster Wilson Arkkitehdit LLP) jotka johtivat teatterin remontoimista, saivat tehtäväkseen toimittaa hienovaraisen ja käytännöllisen keinon koteloida johdot, jotka kulkivat lavalta ääni-ja valopöytään musiikkiesitysten aikana. Aiemmin johdot olivat kulkeneet lattian päällä aiheuttaen jälkeenpäin vahinkoa teatterin kauniille sisätiloille.

Fibreliten kansissa on liukastumaton pinnoite
Fibreliten kansissa on liukastumaton pinnoite

Sovittaakseen johdot, kaksi johtoreittiä tehtiin lattian alle. Reitit piti peittää kevyellä, huoltovapaalla suojalla, joka olisi myös helposti siirrettävissä manuaalisesti, mutta tarpeeksi vahva kestämään liikkuvien nostolavojen painon kuten muulta remontointityöltä rakennuksessa vaadittiin. Näiden vaatimusten lisäksi suojan liukumattomuus / liukastumattomuus tuli ottaa huomioon. Fibrelite toimitti mittatilaustyönä koteloivan rungon johtoreittiin yhdessä 1,5 tonnin kuorma-asteen kaivonsuojan suojaamaan johdot. Suunnittelu oli erittäin haastavaa sillä johtokaivannot eivät vain vaihtaneet suuntaa vaan myös korkeutta. Fibreliten kansi sisältää liukumatonta materiaalia astutun pinnan päällä mikä takaa ennätykselliset liukumattomuus/liukastumattomuus -ominaisuudet komposiitti kannelle.
Helposti yhden henkilön siirrettävät kannet
Helposti yhden henkilön siirrettävät kannet

Fibrelite vieraili työmaalla säännöllisesti asennusprosessin aikana ja oli yhteistyössä arkkitehdin ja pääurakoitsijan kanssa taatakseen ratkaisun korkeimpiin vaatimuksiin projektin aikataulun mukaan. Johtava arkkitehti, joka johti remonttia, kommentoi Fibreliten tarjoamia ratkaisuja,

”Kokonaisuudessaan ajattelen, että Fibrelite on mahtava ratkaisu vaikeaan suunnitelmalliseen ongelmaan saavuttaaksemme vahvan ja korkean lastauskapasiteettisuojan johdoille, jotka kulkevat lavalta ääni-ja valopöytään samalla säilyttäen kevyen painon ja helpon käsiksi pääsyn”

Hienostunut ja erittäin erikoistunut materiaali

Fibrelite on maan johtava lasilla vahvistetun muovin, komposiitti tarkistuskaivojen ja kaivonkansien valmistaja. Tätä hienostunutta ja erittäin erikoistunutta materiaalia on nopeasti alettu arvostamaan tehokkaampana nykyaikaisena vaihtoehtona perinteisille materiaaleille, kuten painavalle metallille ja betonille.

Hyödyt verrattuna aiempiin, perinteisiin teknisesti huonompiin metallikansiin:

  • Kevyt, helppo ja turvallinen manuaalinen siirto
  • Kuormausasteet A15:sta F900:taan (BS EN 124)
  • Kemikaalisesti reaktiokyvytön ja korroosiota vastustava
  • Liukastumattomuus/liukumattomuus ominaisuudet
Ei kompromisseja tehokkuudessa

Pyynnöstä, Fibrelite voi tarjota mittatilaustyönä tehtyjä ja mukautettuja ratkaisuja. Tämä tarkoittaa sitä, että paneelin mittasuhteet, sisäiset jäykisteet ja säie kaavat voidaan muunnella vastaamaan jokaisen paneelin käyttötarkoitusta projektin kriteerien mukaan.

Fibreliten asennuksen hyödyt
  • Mukautetut ratkaisut
  • Sopiva ja unohdettava tuote, joka ei ruostu tai haalistu
  • Paranneltu tuotantokyky operationaalisille - ja kiinteistönhoito joukoille
  • Paranneltu terveys -ja turvallisuus käytäntö
  • Tekninen tuki
Fibrelite composite trench covers
Tutustu kaivannon kannet
Lisää tietoa eri Fibrelite tuotteita, älä epäröi ottaa yhteyttä:
Asennusliike Lahtinen Oy
Lehtikatu 15
33340 Tampere
TEL +358 3 347 6500
GSM +358 50 5555 461
eero-matti.lehtiniemi@al-lahtinen.com
Tavicce